Висококачествените мрежи за сянка са оптимален и атрактивен начин да осигурите най-добрите условия за отглежданата от Вас продукция. Те имат много преимущества, но тук ще изброим само няколко, които ги правят предпочитани за широк спектър от приложения в бита, както и за промишлени и бизнес цели.

мрежи за сянка

На първо място първокласните мрежи за сянка са идеален способ да предпазите зеленчукови и други насаждения от изгаряне. Те се предлагат в разнообразие от варианти спрямо индивидуалните нужди за определен процент засенчване. Различните проценти засенчване Ви позволяват да съобразите условията за растеж на различните култури, предпочитанията на всяко растение към по-силна или по-слаба слънчева светлина.

Мрежи за сянка – много опции на атрактивна цена

На второ място те са ефикасен способ за предпазване от силен или ураганен вятър. Тук трябва да отбележим, че те са търсени не само от производителите на различни земеделски култури. Изключително подходящи са за предпазване и складиране на материали от разнообразни индустрии, за изграждане на пространства в градината, в които да отглеждате собствени зеленчуци и плодове, за тераси или балкони, на които да създадете уютен кът за отмора. Изключително атрактивен вариант са за осигуряване на подходящи условия в автокъщи на открито, за създаване на сенници и беседки на туристически дестинации и курорти. Те са страхотен и евтин способ за ограждане на обекти от промишлеността, частни дворове и градини.

Безспорен плюс на тези мрежи за сянка е доказаната им издръжливост и здравина на материалите, от които са изработени. Специалните UV стабилизатори и подсилени ръбове гарантират безпроблемна експлоатация минимум пет години от поставянето им. Опциите за различни дължини, ширини и процент на засенчване също Ви дават необходимата гъвкавост да изберете точно това, от което се нуждаете. Вариантите за цветове са безкрайни, а освен това – купувате само толкова, колкото Ви е необходимо, защото те се предлагат или на метър, или на ролки. Лесният им монтаж също ги прави предпочитани, тъй като с него може да се справи всеки неспециалист за кратко време.

Ако все още се колебаете дали да се снабдите с мрежи за засенчване, научете повече за нашите продукти и се свържете с нас за консултация. Не се чудете, моментът да поставите такава мрежа в обекта си е именно сега!