Тенти за сянка – летният аксесоар на всяка градина

Чаканото топло време идва и с необходимостта да се скрием на сянка, за да се насладим на лятото по комфортен и безопасен начин. Един стилен и надежден вариант да се предпазим от жаркото слънце е чрез тенти за сянка. Така можем едновременно да не се излагаме на вредата от преките слънчеви лъчи и все пак да бъдем навън, сред природата. С помощта на тентите създаваме оптимален микроклимат дори по време на най-горещите летни дни. Те са търсен вариант от корпоративни клиенти, които искат да се погрижат за комфорта и защитата на гостите в своя хотел, ресторант, детски кът или площадка за малчугани, плажни заведения. На Вашите услуги сме и за поръчка на тенти за сянка за Вашата тераса, беседка, шатра. Слънцето свети еднакво за всички ни – затова и предлагаме сенчести решения за клиенти с най-различни по мащаб поръчки.

Какво предлагаме

Изработваме тентите така, че да се монтират лесно и удобно със здрави и стабилно поставени капси. Поръбваме ги надеждно, за да бъдат устойчиви и на ветровито време. Поставят се на необходимото място по желания от Вас начин в зависимост от вида покривната структура. Може да се използват и за странична преграда срещу слънцето и вятъра. Платната дават възможност за различни интерпретации – влагаме майсторство и малко въображение и намираме най-доброто решение за обекта Ви.
Важно предимство на тентите е способността им да се превръщат в естествена част от екстериора. Изборът на цветове позволява да се съобразим с особеностите на мястото, за да се впишат органично в концепцията на Вашето заведение или градинския стил на дома и вилата Ви. Можете да изберете между тъмно зелено и кремаво – естествени цветове, от които стилът на градината Ви само ще спечели откъм изисканост и уют.
Изделията на Скай Протект покриват качествено и трайно беседки, шатри и други градински съоръжения, като предлагаме необходимата Ви тента в универсалните размери 4х4 м. Имате нужда от нестандартна изработка по индивидуални размери? Посъветвайте се с нас и ще намерим заедно оптималното решение – https://skyprotect.bg/kontakti/.