Ако вече сте сбъднали най-съкровеното си желание за жилище със собствен двор или градина или сте собственик на индустриално открито пространство и обмисляте кой е най-добрият начин да го оградите, ето защо да изберете оградна мрежа.

1. Защита от неблагоприятни атмосферни условия

Висококачествената оградна мрежа осигурява перфектна защита от силни или неочаквани пориви на вятъра. Ако Ви е втръснало след бурите да вдигате паднали саксии и да се справяте с пораженията по растенията – това е перфектен вариант. Нещо повече – така осигурявате необходимата сянка на растителността, която предпочита умерени температури и не вирее добре при постоянно жарко слънце. Допълнителен плюс е, че гъстата оградна мрежа не позволя на семената на плевелите да проникват в градината Ви.

оградна мрежа

2. Защита от недоброжелатели и животни

Сигурността е приоритет за всеки собственик на имот. Ако за Вас е непосилно да издигнете висока ограда или имате различна визия как искате да изглежда градината Ви, мрежите за ограда са чудесен вариант да осигурите спокойствието си. От една страна те са истински стоп пред нежелани посетители, а също и срещу безпризорни животни, които са изкушени от зеленчуковата или плодовата Ви градина. А освен това намаляват драстично видимостта в имота. А ако имате домашни любимци или малки деца – оградните мрежи Ви дават истинско спокойствие, че дребосъците няма да се „изпарят“ незабелязано.

3. Създава условия за жив плет

Зеленината е първото условие, за да се чувстваме комфортно в градината. Ако мечтаете за жив плет, оградните мрежи Ви позволяват лесно да „напътствате“ растежа на любимите си пълзящи видове и да създадете колоритна ограда.

4. Ниска цена

Разбира се, не можем да пренебрегнем достъпната в сравнение с други варианти цена. Дори и като временно решение оградните мрежи са чудесен вариант, за да отделите

имота си. Все повече хора се насочват към тази опция заради поскъпването на строителните материали.

5. Лесен монтаж на всяка оградна мрежа

Боѝте се, че майсторите ще съсипят грижливо поддържаната Ви градина? Това е невъзможно с оградните мрежи, защото те се монтират с лекота, като всеки може да се справи с тази задача.