За поръчка+359 898 592 369
Работно време Всеки ден 08:30 - 19:00
office@skyprotect.bg

крем

Вземи отстъпка при всяка поръчка над 150 лв.

  • -5% от 150-500 лв.
  • -10% от 501-900 лв.
  • -15% над 901 лв.
*намалението не важи за продукти в промоция

Показване на 3 резултата

Най-сериозното предимство на мрежите за огради е ниската инвестиция, бързината на изграждане на съоръжението и, разбира се, ефектът на защита. Експлоатационният живот на плетените, стабилизирани UV мрежи е над 10 години, заради вложените в тях дълготрайни материали.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ НАШИТЕ ОГРАДНИ МРЕЖИ?

Разберете как да откриете Вашата оградна мрежа на добра цена. Различните модели имат разнообразни характеристики – плътността на мрежата и ъгъла, от който се гледа, определят различен екранизиращ ефект. Ние предлагаме артикули с между 50 и 95% плътност, както и с различна големина на отворите и разнообразни плетки. Може да избирате и цветове, като обикновено са в по-неутрални гами – зелени, сиви или черни. Продуктите са със стандартни ширини – между 1 и 3 метра, като има възможност за вариации. Поставят се опънати и ясно разграничават очертанията на обекта.

Изборът на модел трябва да се ръководи и от степента на защита, която предпочитате, и предназначението на оградата – дали целите да предпазите имота си от вятър или ги ползвате за засенчване, дали желаете да маркирате границите му или имате необходимост от лично пространство. Какъвто и да е Вашият случай – те са икономична инвестиция, чиято реализация е изключително бърза. Те биха могли да се използват и като временен вариант до изграждането на всякакъв вид друга ограда и поставянето им ще Ви помогне да си представите как би изглеждала собствеността Ви с друг вид зид, решетка или плет.

УПОТРЕБА

В последните години плетените мрежи за огради са все по-търсени от потребителите, които желаят евтина алтернатива на по-скъпите модели, които изискват значително време и ресурси за изграждане. Те са лесен, надежден и икономичен вариант, за да оградите имота си, да отделите от околния свят своето лично пространство и да го предпазите от нежелани посетители. Сигурността, която дават, е безспорна и Ви позволява да бъдете спокойни за собствеността си. Ето и само част от предимствата на този модел мрежи:

  • инсталират се лесно
  • защитават от силен вятър и външни влияния
  • UV стабилизация
  • висока издръжливост
  • дълъг експлоатационен период
  • достъпни цени

КЪДЕ ОГРАДНИТЕ МРЕЖИ ИМАТ НАЙ-ГОЛЯМО ПРИЛОЖЕНИЕ?

Оградните мрежи са изключително подходящи за маркиране на строителни обекти или обекти в селското стопанство, защото са бърз, икономичен и лесен способ да отделите собствеността си. Популярни са за ограждане на басейни, вилни имоти, градини, тъй като дават усещане за неприкосновеност на личното пространство, обезопасяват имота и са естетични. Ние препоръчваме да изберете по-висока ограда, за да намалите вероятността от преминаване на нечакани гости в рамките на земята Ви, както и за да се предпазите по-надеждно от неблагоприятни атмосферни условия, като силни пориви на вятъра. Използвани за ограждане на строителни обекти, те намаляват замърсяването на околната среда, а в селскостопанските обекти – вероятността от кражби.

КЪДЕ СЕ ПОЗИЦИОНИРАТ МРЕЖИТЕ ЗА ОГРАДИ?

Изключително лесни са за монтиране, така че можете да се справите с тази задача съвсем сами. Мрежите се опъват внимателно на мястото, което сте избрали, и се фиксират с помощта на стабилизатори – плочки, метални стълбове и други, тоест няма възможност за изграждане на конструкция от типа палатка. Една зелена мрежа за ограда може само да ви улесни.