Оградата е един от важните елементи за всеки имот, който ще ви гарантира така необходимите уединение, сигурност и защита. Затова поставянето на подходяща оградна мрежа е задача, която не бива да подценявате. За да ви помогнем, в тази статия ще разгледаме какво представляват мрежите за ограда, къде най-често се употребяват и разбира се, как да ги монтирате правилно.

Как да поставим оградна мрежа

Какво представляват оградните мрежи?

На пазара може да откриете голямо разнообразие от мрежи за ограда. Ние от Скай Протект предлагаме на нашите клиенти висококачествени оградни мрежи с доказано италианско качество. Те са направени от вълна от стабилизиран полиетилен монофил с висока плътност, което гарантира тяхната устойчивост и издръжливост във времето. Все пак, когато правите инвестиция за вашия дом или друг имот, искате да сте сигурни, че вложените средства ще бъдат оправдани. Мрежите на Скай Протект ви гарантират това.

В нашия онлайн магазин може да избирате между различни модели оградни мрежи, в зависимост от целите, за които искате да ги използвате. Ние предлагаме оградни мрежи с различна плътност (55-90%), големина на отворите и вид на плетката, за да отговорим на вашите нужди. Ще ги откриете в класически неутрални цветове като зелено, бежово и сиво.

В какви случаи е подходяща употребата им?

Мрежата за ограда може да намери приложение в редица случаи. Основното и предназначение е да оградите границите на вашия имот, като по този начин го отделите от съседните и възпрепятствате влизането на нежелани посетители и бездомни животни, например. В случай, че изберете по-плътна мрежа, тя ще скрие двора ви от очите на недоброжелателни съседи, като гарантира вашето уединение, лично пространство и спокойствие.

Освен за дома и градината, мрежите са подходящи за огражданеното на строителни обекти, открити басейни и плажни комплекси, вили, детски площадки, градини на ресторанти и др. На практика те са подходящи за всяко пространство, което искате да заградите и да си осигурите уединение.

Какви са предимствата от поставяне на мрежа за ограда?

Оградните мрежи предлагат редица предимства. На първо място те са много устойчиви на външни влияния като ултравиолетовите лъчи, дъжд, силен вятър. Така че да сте спокойни, че вашата оградна мрежа ще запази здравината и отличния си външен вид за дълго.

Оградните мрежи, които Skyprotect.bg предлага, са не само качествени, но може да се сдобиете с тях на разумна цена. Те са един от най-икономичните варианти да оградите имота си и да осигурите на себе си и вашите близки нужното спокойствие.

Както вече стана въпрос, поставянето на мрежа ще защити вашия имот от нежелано присъствие и ще го скрие от любопитните погледи на преминаващите. В допълнение, тя осигурява приятна сянка в топлото време, а също така може да спре силния вятър, като предпази растенията в двора.

Не на последно място, естествените цветове на мрежите се сливат чудесно с екстериора, като допринасят за приятното усещане на двора и градината.

Как се поставя оградна мрежа?

Още едно от предимствата на оградните мрежи, които предлагаме, е че те се поставят изключително лесно. Не са ви необходими много усилия, за да опънете мрежата и да я закрепите за оградната конструкция. С други думи, не е необходимо да сте професионалист, за да се справите успешно с тази задача.

Ако и вие сте в търсене на подходяща оградна мрежа, разгледайте нашите атрактивни предложения още сега!