За нас

Скай Протект ООД предлага голямо разнообразие от мрежи за селското стопанство и строителството. Екипът ни има дългогодишен опит в проектирането и изграждането на различни видове конструкции за мрежи. Ние предлагаме високо качество, както на обслужване, така и на самия продукт.

Като официален представител за България на италианската фирма “Carretta Tessitura” snc, “Скай Протект” предлага широка гама защитни мрежи. Портфолиото ни включва мрежи против градушка и мрежи за сянкамрежи против вятър или насекомимрежи за огради и фолиа против дъжд.  Предлагаме още и различни видове мрежи и покрития, които могат да се използват в градинарството и строителството.

Дистрибутираният от нас производител “Carretta Tessitura” snc, Италия има над 30 г. опит в изработването на мрежи за селското стопанство и строителството. Дългогодишният им опит и използването на висококачествени материали са гаранция за нашите клиенти. За изработването на мрежите се използва вълна от стабилизиран полиетилен монофил с висока плътност (HDPE) с включени добавки, за да се осигури дълъг живот и възможно най-голяма устойчивост на различните атмосферни условия и по-специално към ултравиолетовите лъчи.

01. НАШАТА ВИЗИЯ

Ние консултираме и доставяме качествени решение за изграждане на защитни мрежи и съоръжения за селското стопанство.

02. НАШАТА МИСИЯ

Ние сме тук за да изградим дългосрочно партьорство и качествена продукти за българския производител.

03. НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

Нашата гордост са довлните ни клиенти и партньори и техните успехи.

04. НАШЕТО БЪДЕЩЕ

Ние работим с заводи основно в Италия. Качеството което Ви предлагаме е нанадминато за цената си. Вашето спойствие е важно за нас. Ние сме фокусирани към постоянно разширяване на портфолиото си и автоматизиране на решанията за защита на вашата продукция.