25%

Вземи отстъпка при всяка поръчка над 200 лв.

  • -5% от 201-600 лв.
  • -10% от 601-1100 лв.
  • -15% над 1101 лв.
*намалението не важи за продукти в промоция

Показване на 2 резултата

Допълнителен плюс на продуктите е бързината на изграждане на съоръженията, ниската инвестиция и гарантирана защита, която получавате. Благодарение на висококачествените материали, от които са изработени, стабилизираните UV плетени мрежи могат да бъдат използвани над 10 години.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ НАШИТЕ ОГРАДНИ МРЕЖИ?

Вариантите, с които разполагате, са безкрайни. Разнообразните характеристики на моделите като плътност на мрежата и ъгъл, от които се наблюдава, създават различни екранизиращи ефекти. При нас ще откриете мрежи за ограда с многообразие от плетки, големина на отворите и плътност между 50 и 95%. Стандартната ширина на артикулите е между едни и три метра, но предлагаме и други варианти, а по отношение на цветовото разнообразие – няма да намерите по-голямо богатство другаде. Мрежите се монтират опънати и спомагат за ясно разграничение на границите на обекта.

При избора си може да се ръководите и от необходимата Ви степен на защита, както и от това какво е предназначението на мрежата – за да си осигурите неприкосновеност и лично пространство, за да предпазите имота си от силен вятър или имате нужда от засенчване. Каквито и да са причините да изберете този вариант, той Ви гарантира бърза реализация и ниска финансова инвестиция. Мрежите се използват понякога и като временно решение до изграждането на стабилна ограда и Ви помагат да си представите как ще изглежда имота с друг вид плет, зид или решетка.

УПОТРЕБА

Засиленото търсене на оградните мрежи може да се обясни с факта, че те са по-икономична алтернатива на оградите, чието изграждане изисква по-големи ресурси и повече време. Те са припознати като икономичен, лесен и надежден способ да предпазите имота си, да елиминирате нежеланите посетители и да създадете лично пространство. Безспорната сигурност, която осигуряват, Ви дава спокойствие, че собствеността Ви е защитена. Ето и част от преимуществата на поставянето на такъв тип мрежи:

  • инсталират се лесно
  • защитават от силен вятър и външни влияния
  • UV стабилизация
  • висока издръжливост
  • дълъг експлоатационен период
  • достъпни цени

КЪДЕ ОГРАДНИТЕ МРЕЖИ ИМАТ НАЙ-ГОЛЯМО ПРИЛОЖЕНИЕ?

Оградните мрежи са използвани за маркиране на селскостопански или строителни обекти, както и лични имоти заради тяхната надеждност, достъпна цена и лесен монтаж. Използват се за очертаването на границите на вилни имоти, басейни, градини, защото създават усещане за неприкосновеност, естетични са и обезопасяват добре. Нашата препоръка е да заложите на висока мрежа за ограда, за да минимализирате вероятността от нахлуване на нежелани посетители в очертанията на имота Ви, както и да си осигурите надеждна защита от силни пориви на вятър и други неприятни атмосферни условия. При монтирането на тези мрежи около строителни обекти или селскостопанска земя, Вие намалявате значително замърсяването на околната среда и вероятността от кражби.

КЪДЕ СЕ ПОЗИЦИОНИРАТ МРЕЖИТЕ ЗА ОГРАДИ?

Не забравяйте, че те са много лесни за монтаж, като Вие самите можете да се справите него. Необходимо е само да опънете мрежите внимателно на избраното от Вас място и да ги фиксирате със стабилизатори – метални стълбове, плочки или други. Изберете икономично, но оптимално решение, за да предпазите имота си.